الثلاثاء، 13 سبتمبر 2011

ام علي بالكرواسون



 7 حبات كرواسون سادة بايتة في الهوا طول الليل
7 اكواب حليب كامل الدسم
7 - 8 ملاعق سكر
كوب مكسرات
نصف كوب زبيب دهبي
نصف كوب جوز الهند
علبة صغيرة قشطة

في كاسارولة يغلى اللبن و السكر
في صينية فرن عميق , يقطع الكرواسون و يفرد في الصينية ... يوزع فوقه المكسرات و الزبيب و جوز الهند ... يسقى الكل ب 6 اكواب حليب و يحتفظ بالسابع الى الاخر .. توزع القشطة على الوجه و تخبز ام علي في فرن متوسط 20 دقيقة
يسكب فوقها باقي الحليب و تحمر تحت الشواية مدة 10 دقائق

هناك تعليقان (2):

  1. غير معرف8:20 ص

    أحلى أم على شوفتها فى حياتى كلها ما شاء الله عليكى يا آسيا ،،، و على رأى اللى قال :: دى مش ممكن تكون أم على !!!

    C'est la maman D'Aly ;D

    Amira Nassar

    ردحذف
  2. Tislam edeeki ya Assia Habibti,shakl om Ali Fazee3 mmmm lol <3

    ردحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...