الثلاثاء، 13 سبتمبر 2011

سلطة مغاربية


حبة فلفل اخضر
ا حبة فلفل احمر
ا حبة فلفل اصفر
2 حبة فلفل حار
اربع حبات طماطم كبيرة
اربع فصوص ثوم
بصلة حمراء متوسطة مفرومة
ملعقتين خل
ربع كوب زيت زيتون
بابريكا , فلفل , ملح و كمون

يشوى الفلفل الملون و الحار و الطماطم و الثوم بقشره في الفرن الى ان يسود الجلد .
يوضع الفلفل المشوي في كيس بلاستيكي لكي يعرق و يسهل تنضيفه
يقشر الفلفل و ينضف جيدا .ز يقطع الى قطع صغيرة جدااا ... يقشر الثوم و الطماطم و ينزع عن الطماطم البدر و تقطع قطع صغيرة ... تمزج الخضار المقطعة في الهاون جيدااا ..
يشوح البصل في زيت الزيتون .. تضاف الخضار و تتبل بالتوابل .. تترك تنضج الى ان تمتص كل السوائل .
تقدم ساخنة او باردة مع المشاوي


هناك تعليق واحد:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...