الأربعاء، 14 سبتمبر 2011

فاهيتا الدجاج



500ج صدور دجاج شرائح
عصير ليمونتين
ملعقة كبيرةخل
ملعقة كبيرة سكر بني
اوراق كزبرة
ملعقة صغيرة حبوب الفلفل الاسود مجروشة
ملعقة كبيرة توابل الفاهيتا
ربع كوبزيت زيتون
ملعقة صغيرة بودرة الثوم
ملعقة صغيرة اوريغانو
ملح

تخلط كل المكونات مع بعض و تتبل شرائح الدجاج و تبرد ساعتين في التتبيلة ... تنتشل اوراق الكزبرة من الدجاج .
تقطع بصلة بنية كبيرة شرائح و فلفل احمر و اخضر و اصفر , يشوحوا في قليل من زيت الزيتون الى ان يدبلوا
يرفعوا من الطاسة و يوضعون جانبا .
 قي نفس الطاسة يشوح الدجاج الى ان ينضج , تضاف الفلفل و البصل و تقدم مع خبز التورتيلا و الصلصة المكسيكية

هناك 4 تعليقات:

  1. غير معرف1:51 م

    رووووووووووووووووووعة

    ردحذف
  2. غير معرف3:43 م

    تسلم ايدك يا احلى اسيا

    ردحذف
  3. غير معرف6:20 ص

    تسلم الايادي ..شكلها يفتح النفس واكيد الطعم كمان

    مي ابو الغيط

    ردحذف
  4. تسلم ايدك--منى حمام

    ردحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...